Visie & Werkwijze Repetitie voor de toekomst: Van weten naar doen.

Ik laat je de stap maken van 'wel weten, maar niet doen', naar 'toepassen en WEL doen'. 

Veranderen begint bij jezelf, want daar heb je de meeste invloed op. We vertalen jouw vraag naar een concrete casus en kijken daarbij naar gedrag, rollen, posities en emoties. Heel praktisch, speels en luchtig.

  • Zelfreflectiemethode, waarin je leert naar je eigen gevoelens en gedachten te kijken, te analyseren wat er speelt en te besluiten wat je volgende actie wordt.
  • Werken met de Solution focused (oplossingsgericht) methode, waarin je de aandacht richt op de wenselijke situatie en al behaalde successen.
  • Ervaren en oefenen: door gebruik te maken van het spelen van rollen, dramatechnieken, voice dialogue, tekeningen, visualisaties en andere ervaringsgerichte verrassingen raak je in gesprek met andere kanten van jezelf.

Resultaat

Je krijgt meer zekerheid en zelfvertrouwen. Je krijgt contact met je innerlijke kompas en ervaart welke impact acties in de toekomst kunnen hebben. Je durft dat wat je geleerd hebt vanuit een pro actieve houding toe te passen op je werksituatie.  

Mijn aanpak

Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch en respectvol. Ik prikkel mensen, ik daag uit -en verleid mensen om stappen te zetten. Ik ben vasthoudend en kan goed met eigenwijze mensen overweg.

 

 

communicatie is... from Sandra Kaas